Hankkeissa mukana

Hankkeiden toteuttajat

Järvenpään Mestariasunnot Järvenpään Mestariasunnot rakennuttaa, hallitsee ja ylläpitää vuokra-asuntotuotantoon tarkoitettuja kerros-, pien-, rivi- ja omakotitaloja sekä erilaisia erityisryhmille tarkoitettuja asuntoja Järvenpäässä. Mestariasukkaita on noin 2600.
 
KUOPAS Kuopion Opiskelija-Asunnot rakennuttaa ja ylläpitää opiskelija-asuntoja Kuopiossa. Noin 3500 opiskelijaa asuu Kuopaksen asunnoissa.
 

Pääyhteistyökumppanit

ara ARA myöntää asumiseen ja rakentamisen liittyviä avustuksia, tukia ja takauksia sekä ohjaa ja valvoo ARA-asuntokannan käyttöä. ARA on myös mukana asumisen kehittämiseen ja asuntomarkkinoiden asiantuntijuuteen liittyvissä hankkeissa.
 
Tekes Tekes – teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus rahoittaa ja aktivoi yritysten ja julkisten tutkimusyksikköjen haastavia tutkimus- ja kehitysprojekteja.
 
sitra Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra on itsenäinen julkisoikeudellinen rahasto, joka edistää yhteiskunnan hyvinvointia eduskunnan valvonnassa.
 
VTT VTT on kansainvälisesti verkottunut, moniteknologinen tutkimuskeskus, joka tuottaa asiakkailleen korkeatasoisia teknologisia ratkaisuja ja innovaatiopalveluja. VTT lisää asiakkaidensa kansainvälistä kilpailukykyä ja edistää näin yhteiskunnan kestävää kehitystä, työllisyyttä ja hyvinvointia.
 

Muut osallistujat

  Mestaritoiminta Oy
  Adconsys Oy
  AEC Rakennus Oy Projektinjohto
  Airix Talotekniikka Oy
  Arkkitehtistudio Kujala & Kolehmainen Oy
  Fidelix Oy
  GEO-Ykkönen Oy
  Hissikonsultit HS Oy
  Insinööritoimisto Allan Mustonen Oy
  Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy
  Lemminkäinen Talotekniikka Oy
  Lipa-Betoni Oy
  LM-Saneeraus Oy
  Lujatalo Oy
  Maarakennusliike Raimo T.A. Virtanen Oy
  Mestarinikkarit Oy
  Nuuka Solutions Oy
  Rakennesuunnittelutoimisto Nylund Oy
  SPR Design Oy
  Sähkö Jave Oy
  Sähkösuunnittelu Seppälä Oy
  YIT Kiinteistötekniikka